Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Φωτιστικά για εσωτερικούς χώρους - Συμβουλές



Μπαίνουμε σιγά σιγά στην άνοιξη, η οποία είναι μια εποχή που πολλοί επιλέγουν να κάνουν ανακαινίσεις και αλλαγές στο σπίτι τους . Δεδομένου ότι είναι η εποχή της αλλαγής, ίσως είναι επιτέλους ώρα να αλλάξετε τον φωτισμό του σπιτιού σας, αλλάζοντας την διάθεση, την αισθητική, και την κατανάλωση ενέργειας για το επόμενο έτος.

Ειδικά με εσωτερικό φωτισμό, υπάρχουν πολλαπλές επιλογές για την αντικατάσταση λαμπτήρων και φωτιστικών σωμάτων που μπορούν εύκολα και γρήγορα να αλλάξουν την εικόνα του σπιτιού σας. Η αγορά ενός νέου φωτιστικού μπορεί να  αλλάξει δραματικά ένα δωμάτιο ή την εσωτερική διακόσμηση.

LED

Η δίοδος εκπομπής φωτός (κοινός LED) είναι μία από της νεότερες εξελίξεις στην τεχνολογία του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού φωτισμού.

Πλεονεκτήματα: Τα LED καταναλώνουν ελάχιστα ποσά ενέργειας για να παράγουν τη ίδια ποσότητα φωτός με άλλου τύπου λαμπτήρες. Οι διάρκεια ζωής των LED είναι εξαιρετικά μεγάλη, και υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο χρώμα του φωτός που μπορείτε να επιλέξετε.

Μειονεκτήματα: Το μεγαλύτερο μειονέκτημα στους λαμπτήρες τεχνολογίας LED είναι η υψηλή τιμή τους σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές φωτισμού. Θα καταλήξετε να μειώσετε τους λογαριασμούς σε μακροπρόθεσμη βάση, αλλά κατά την εγκατάσταση των LED το κόστος είναι υψηλό.
 
Για Led Φωτιστικά αλλά και ότι άλλο επιθυμείτε : Φωτιστικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου