Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Φωτιστικά 2012 - Top 5 Trends

Αν εξετάζετε το ενδεχόμενο να ανανεώσετε κάποιο χώρο στο σπίτι σας, πιθανότατα θα αναρωτιέστε για το ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις της μόδας στον φωτισμό και στα φωτιστικά. Γνωρίζοντας τα τελευταία trends θα είστε πλέον σε θέση να επιλέξετε τα φωτιστικά που όχι μόνο ταιριάζουν στον χώρο σας και στο προσωπικό σας γούστο αλλά και που θα δώσουν στον χώρο σας ένα πιο μοντέρνο και ενημερωμένο στυλ.

Light Hues

fotistika
Για διάφορα φωτιστικά, από επιτραπέζιες λάμπες μέχρι και πολυελαίους οι ελαφρύτεροι τόνοι και αποχρώσεις είναι πολύ δημοφιλείς για το 2012. Αυτή η τάση περιλαμβάνει αποχρώσεις του γκρι καθώς και άλλες ουδέτερες αποχρώσεις χρωμάτων.

Crystals


Στον σύγχρονο κόσμο, βλέπουμε τον κρύσταλλο να χρησιμοποιείται σχεδόν παντού. Μπορούμε να βρούμε κρυστάλλους σχεδόν σε κάθε τύπου φωτιστικού από επιτραπέζιες λάμπες και φωτιστικά τοίχου μέχρι φυσικά σε φωτιστικά οροφής όπως οι πολυέλαιοι.

Φωτιστικά εμπνευσμένα από την φύση

Αν και ο συγκεκριμένος τύπος φωτιστικού δεν είναι ακόμα διαθέσιμος στα περισσότερα καταστήματα, τα φωτιστικά που είναι εμπνευσμένα από την φύση απόκτουν συνέχεια όλο και περισσότερη δημοτικότητα. Αυτός ο τύπος φωτιστικών αναφέρετε συνήθως σε φωτιστικά που μιμούνται διάφορα στοιχεία της φύσης όπως ένα μπουκέτο λουλούδια ή κάποιο δέντρο.

Φωτιστικά τοίχου

φωτιστικά τοίχου

Τέλος, τα φωτιστικά τοίχου είναι μία ακόμη από τις τελευταίες τάσεις της μόδας που εμφανίζονται έντονα το 2012. Αυτός ο τύπος φωτιστικών είναι μια πολύ καλή επιλογή λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που συγκεντρώνουν, συγκεκριμένα μπορούν να αντικαταστήσουν φωτιστικά δαπέδου ή επιτραπέζια φωτιστικά με αποτέλεσμα να γλιτώσετε πολύ χώρο. Επίσης είναι πολύ εύκολο να τα εγκαταστήσατε χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου